Bakfiets.nl

Veilig fietsplezier!

Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. Daar biedt de Cargobike uitkomst.
Een bakfiets die gebruiksvriendelijk is en voor absoluut fietsplezier zorgt. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. Daardoor is de Cargobike  zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels. U kunt ze dus goed in de gaten houden.
Er zijn verschillende bakfiets modellen. De Cargobike is voor 2 kinderen of 1 maxicosi. De Cargobike Long is voor 2 kinderen, met een extra bankje kan er nog een kindje mee maar er kan ook in plaats van dat extra bankje een maxicosi in de bak geplaatst worden. In de CargoTrike kunnen er 4 of zelfs meer kinderen mee. Ook is het mogelijk de tussenliggende periode van maxicosi naar los zitten te overbruggen, door een fietsstoeltje op het het bankje in de bak te monteren. Dat geeft veel steun is later makkelijk weer te verwijderen.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden in onze winkel.

Frame kleuren: oranje / zwart / rood / blauw / matzwart / creme / matgraniet