Prive Leasefiets


Met de BOVAG  Prive Leasefiets Zorgeloos Mobiel!
Elke dag zorgeloos en zonder onderhoudskosten mobiel!  Met de BOVAG Prive Leasefiets is dit nu wel heel makkelijk. Je kunt kiezen voor een gewone fiets of een praktische (high speed) E-bike: volledig uitgerust zoals jij wilt en met volledig onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en pechhulp. De voordelen op een rijtej:

-Elk type fiets is mogelijk, ook een (high speed) E-bike!
-Geen hoge aanschafkosten
-Geen onverwachte (grote) financiele tegenvallers meer. De risico's rondom het technisch functioneren en de zorgen voor onderhoud liggen immers bij de leasemaatschappij. U hoeft alleen de fiets een jaarlijkse beurt te laten geven en de fiets te laten repareren bij storingen tussendoor. Reparaties zijn natuurlijk op kosten van de Leasemaatschappij.
-U koopt voor 3 jaar fietsmobiliteit. Dus elke 3 jaar kunt u weer voor de nieuwste trends en technologie kiezen.
-De leaseovereenkomst eindigd, met de verplichting de fiets terug te leveren, bij overlijden en bij werkeloosheid (bij te bewijzen onvermogen).
-De leaseovereenkomst eindigd ook na diefstal of volledig total loss.
-U krijgt na 3 jaar lease de eerste mogelijkheid de fiets tegen nader te bepalen marktwaarde over te nemen.
-U krijgt standaard pechhulp.

Bovag Fietslease is een samenwerkingsverband tussen de Bovag, Enra verzekeringen en Bovemij ( en word ondersteund door Friesland Lease).Voor een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, pechhulp, reparatie en onderhoud. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Eigenlijk werkt het heel simpel. U komt langs in onze winkel en kiest een fiets uit. Wij kunnen dan direct voor u online een offerte opvragen bij Friesland Lease voor de door u gewenste fiets. In deze offerte staat een leasebedrag per maand voor een termijn van 3 jaar.
Bij een akkoord schaft Friesland Lease de fiets aan en factureert het maandelijks leasebedrag aan u .
Aan het eind van de leaseperiode krijgt u de kans om de fiets tegen een marktconforme prijs over te nemen van Friesland Lease, maar dat is niet verplicht.
Wij of een adviseur van FrieslandLease geven u graag verdere uitleg over hoe dit in zijn werk gaat.

Kom gerust langs in onze winkel aan de Achtmaalseweg en vraag naar de mogelijkheden.